Cursuri de dans pentru adultiDansul Mirilor

Dansul mirilor va fi o parte foarte deosebita a nuntii tale, un moment de care iti vei aduce aminte cu drag pentru tot restul vietii.

Este normal sa ai emotii, dar nu te teme! Venim in sprijinul tau cu multa experienta pentru a crea din acest moment o amintire placuta.

dansul mirilor

Cursuri de dans copii

Cursuri pentru Dansul Mirilor in Cluj-Napoca

Fie ca va doriti o coregrafie traditionala precum valsul mirilor, ori va ganditi la o coregrafie nonconformista sau inspirata din dansurile populare precum salsa, tango, etc., instructorii nostri au experienta necesara pentru a va indruma spre a va indeplini visul. Suntem aici sa va ajutam sa invatati pasii si sa obtineti increderea necesara pentru a crea un moment exceptional.

Dansul mirilor necesita multa pregatire si va recomandam sa ne contactati din timp pentru a ne spune viziunea voastra. Noi suntem aici pregatiti sa incepem sa lucram la realizarea unei amintiri eterne.

Str Dacia nr. 2, Cluj-Napoca
Luni - Vineri: 14.00 - 20.30
+40 744 188 335
stepupdancecluj@gmail.com

    Sunt de acord cu politica de prelucrare a datelor în conformitate cu GDPR

    In cadrul scolii noastre de dans, oferim urmatoarele variante de cursuri de dans adulti Cluj:

    Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

    Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro