Orsi

https://stepupdancecenter.ro/wp-content/uploads/2020/06/orsi-ok.jpg

Acum 13 ani am dat startul echipei Step Up Dance Cluj, iar de atunci mă lupt în fiecare zi pentru înflorirea și îmbunătățirea ei.

Mi-am început cariera la vârsta de 3 ani cu gimnastica, am continuat cu baletul, dansul modern, sportiv, contemporan, street dance. Am studiat în străinătate cu cei mai prestigioși coregrafi din Statele Unite, Canada, Anglia, Franța, Germania, Rusia, Ungaria și Elveția.

Dansul este pentru cei puternici. Datorez totul artei și sportului de performanță. M-a invatat să lupt, să depășesc orice obstacol, să devin cine sunt în ziua de azi. Nu a fost ușor, dar evoluția va apărea mereu doar ieșind din zona de confort.

De mică am participat la nenumărate competiții în țară și în străinătate. Mi-am petrecut copilăria dedicându-mă în totalitate sportului. Dansul pentru mine nu a fost niciodată un hobby, ci un mod de viață. Nu regret pentru nici o secundă că am crescut în săli de antrenament, amfiteatre de competiții, scene luminoase. Eram mereu pe drum, mereu la câte un concurs, spectacol sau cantonament. Cu siguranță nu eram cel mai talentat copil, dar eram mereu prima în sala de antrenament și ultima care pleca. La sfârșitul zilei toată munca și străduința mea a dat roade.

Cu o experiență de 13 ani în predare și 25 de ani de dans cresc micii dansatori zi de zi. Când am început să predau nu aveam o sală de dans de lux ca și astăzi. Ne chinuiam în săli de clasă, printre banci, scaune, praf și mizerie, dar nu ne-a oprit nimic să ajungem din sălile înghesuite pe cele mai mari scene mondiale cu sute de trofee. Am inceput de jos, iar sala care o avem astăzi am „construit-o” prin multă muncă, sacrificii și dedicare. Puțini înțeleg acest proces în ziua de azi.

Chiar dacă elevii mei au ajuns pe culmile gloriei în repetate rânduri, continui să studiez în fiecare zi. Călătoresc constant împreuna cu soțul meu în străinătate la cursuri, workshopuri, și masterclass-uri. Oricâte rezultate ai obține, cea mai mare greșeală este să consideri că le știi pe toate.”

Pentru mine Step Up Dance Cluj nu este doar un job. Elevii școlii sunt viața mea.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro