Mona

https://stepupdancecenter.ro/wp-content/uploads/2020/06/mona-ok-3.jpg

Când erau petreceri de familie toate rudele se mirau de piruetele și figurile de dans, de doza mea de energie care părea fără sfârșit.

Așa a decis mama mea să mă ducă la singurul club de dans din orășelul meu mic, unde se făcea dans sportiv.

Acolo, în pași de samba, rumba sau cha-cha, domnul profesor de dans m-a ajutat să descopăr o artă fără de care viața mea nu ar mai fi la fel. Mereu am dansat din pură plăcere și nu lipseam ani de zile de la cursurile de dans.

De-a lungul timpului, studio-urile de dans prin care am trecut s-au schimbat, profesorii noi aveau alte metode, am adoptat noi stiluri de dans, noi atitudini de exprimat, dar n-am dat uitării nimic din ceea ce am trăit in sălile frumos luminate și înconjurate de oglinzi. Dansez pentru că vreau să fiu un om mai bun, mai disciplinat, mai armonizat fizic și psihic.

Am ales să predau dans tocmai ca să fiu cât mai aproape de el, să-l înțeleg pe deplin. Aș putea scrie la nesfârșit despre asta, dar aș prefera să dansez. La încălzireee!

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro