Cursuri de dans pentru copiiDans Modern

Dansul modern s-a dezvoltat la inceputul secolului 20 ca opozitie impotriva dansului clasic, fiind caracterizat prin expresivitatea si libertatea de miscare a dansatorului.

Cursul de dans modern pentru copii este recomandat atat celor care fac primii pasi in lumea dansului cat si celor care sunt deja familiarizati cu acest stil. Dansul este una dintre cele mai benefice activitati pentru cei mici deoarece este atat distractiv cat si educational.

Curs dans modern copii

Cursuri de dans copii

Cursuri de dans modern pentru copii in Cluj-Napoca

Dansul ii va provoca pe copii sa isi dezvolte concentrarea si coordonarea pentru realizarea corecta a miscarilor in timp ce mentin sincronul pe ritmul muzicii. Pe masura ce aprofundeaza cunostinte in lumea dansului, copii vor dobandi incredere de sine si vor descoperi placerea de a dansa.

Este adevarat ca dansatorii ‘’sunt atletii lui Dumnezeu’’, cum zicea Albert Einstein! Pentru a putea realiza miscarile de dans si acrobatiile cu usurinta si naturalete, lucram cu elevii pe exercitii specifice pentru a le dezvolta musculatura si flexibilitatea.

Noi stim ca dansatorilor le plac provocarile! Este motivul pentru care ei revin la fiecare ora in sala de dans cu determinarea de a invata un element nou, o miscare noua si prin dedicare si exersare descopera fericirea stapanirii dansului perfect.

Profita de experienta completa in dans !

La Step Up Dance Center aveti cea mai buna sansa sa descoperiti lumea dansului pentru ca lucram constant in a le oferi copiilor oportunitatea sa paseasca pe scena la spectacole sau sa participe la concursuri nationale, internationale si la nivel mondial. In plus, organizam tabere de vara si participam la workshop-uri nationale si internationale gazduite de nume consacrate din lumea dansului.

Pentru cei care doresc o evolutie personalizata in dans, oferim si ore particulare la care instructorul lucreaza cu un singur copil, concentrandu-se pe individualitatea lui pentru a scoate in evidenta si a dezvolta toate particularitatile personalitatii sale.

Consideram ca dansul dezvolta copiii intr-un fel deosebit, acestia avand ocazia de mici sa invete importanta muncii lor si dedicatia pentru obtinerea reusitelor. De asemenea, faptul ca sunt inconjurati de alti copii extraordinari si motivati, ii ajuta si mai mult sa isi gaseasca drumul potrivit in lumea dansului si sa isi formeze amintiri frumoase pe care le vor purta toata viata. Suntem de parere ca prin dans tinerii pot fi indrumati corect pentru a se bucura de un viitor mai bun, iar copiii din Romania merita sa beneficieze de oportunitatea de a excela si a se dezvolta armonios.

Va incurajam sa va alaturati comunitatii Step Up Dance Center, unde veti gasi un colectiv de dansatori motivati si muncitori, indrumati de instructori experimentati si dedicati.

Str Dacia nr. 2, Cluj-Napoca
Luni - Vineri: 14.00 - 20.30
+40 744 188 335
stepupdancecluj@gmail.com

    Sunt de acord cu politica de prelucrare a datelor în conformitate cu GDPR

    In cadrul scolii noastre de dans, oferim urmatoarele variante de cursuri de dans copii Cluj:

    Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

    Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro