Cursuri de dans pentru copiiBalet copii

Organizam cursuri de balet pentru copii pentru toate categoriile de varste si nivele. Fie ca acum doriti sa faceti primul pas in lumea baletului sau chiar studiati dansul clasic la nivel academic, la Step Up Dance Center veti gasi grupa potrivita.

Sub indrumarea unor balerine profesioniste de la Operele din Cluj-Napoca, copiii au cea mai buna sansa sa invete miscarile si tehnica baletului. In salile dotate cu oglinzi si bare de balet, copiii vor dobandi gratia si postura admirabila a balerinelor.

balet copii

Cursuri de dans copii

Cursuri de balet copii in Cluj-Napoca

Baletul este foarte placut la prima vedere, dar este si foarte solicitant de executat. Pentru realizarea miscarilor cu gratie si fluiditate, balerinele dobandesc o postura corporala si o conditie fizica de invidiat.

La cursul de balet copii, balerinele si balerinii isi dezvolta o dedicare specifica pentru dansul clasic! Este motivul pentru care ele revin la fiecare ora in sala cu determinarea sa invete un element nou, o miscare noua, iar prin pasiune si exercitiu descopera fericirea stapanirii tehnicii dansului clas

Profita de experienta completa in dans !

La Step Up Dance Center aveti cea mai buna sansa sa descoperiti lumea dansului pentru ca lucram constant in a le oferi copiilor oportunitatea sa paseasca pe scena la spectacole sau sa participe la concursuri nationale, internationale si la nivel mondial. In plus, organizam tabere de vara si participam la workshop-uri nationale si internationale gazduite de nume consacrate din lumea dansului.

Pentru cei care doresc o evolutie personalizata in dansul clasic, oferim si ore particulare la care instructorul lucreaza cu un singur copil, concentrandu-se pe individualitatea lui pentru a scoate in evidenta si a dezvolta toate particularitatile personalitatii sale.

Consideram ca baletul si dansul dezvolta copiii intr-un fel deosebit, acestia avand ocazia de mici sa invete importanta muncii lor si dedicatia pentru obtinerea reusitelor. De asemenea, faptul ca sunt inconjurati de alti copii extraordinari si motivati, ii ajuta si mai mult sa isi gaseasca drumul potrivit in lumea dansului si sa isi formeze amintiri frumoase pe care le vor purta toata viata. Suntem de parere ca prin dans tinerii pot fi indrumati corect pentru a se bucura de un viitor mai bun, iar copiii din Romania merita sa beneficieze de oportunitatea de a excela si a se dezvolta armonios.

Va incurajam sa va alaturati comunitatii Step Up Dance Center, unde veti gasi un colectiv de dansatori motivati si muncitori, indrumati de instructori experimentati si dedicati.

Str Dacia nr. 2, Cluj-Napoca
Luni - Vineri: 14.00 - 20.30
+40 744 188 335
stepupdancecluj@gmail.com

    Sunt de acord cu politica de prelucrare a datelor în conformitate cu GDPR

    In cadrul scolii noastre de dans, oferim urmatoarele variante de cursuri de dans copii Cluj:

    Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

    Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro