Cursuri de dans pentru copiiAcro Dance, Gimnastica

Acro Dance-ul imbina in mod spectaculos elemente de gimnastica si acrobatii cu miscari fluide din lumea dansului. Cursul de Acro Dance, Gimnastica este recomandat copiilor care au musculatura si flexibilitatea dezvoltate, avand cunostinte de baza in gimnastica. Astfel, acestia vor executa miscarile în siguranta.

In cadrul acestui stil organizam cursuri de gimnastica unde folosim echipamente profesionale precum Air Track-uri, saltele de gimnastica, caramizi de yoga, etc. Copiii vor evolua in siguranta si vor reusi sa invete elemente și miscari noi.

acro dance gimnastica

Cursuri de dans copii

Cursuri de Acro Dance, Gimnastica pentru copii in Cluj-Napoca

Acro Dance-ul ii va provoca pe copii sa isi dezvolte concentrarea si coordonarea pentru realizarea corecta a miscarilor in timp ce mentin sincronul pe ritmul muzicii. Pe masura ce aprofundeaza cunostinte in lumea dansului, copii vor dobandi incredere de sine si vor descoperi placerea de a dansa.

Este adevarat ca dansatorii ‘’sunt atletii lui Dumnezeu’’, cum zicea Albert Einstein! Pentru a putea realiza miscarile de dans cu usurinta si naturalete, lucram cu elevii pe exercitii specifice pentru a le dezvolta musculatura si flexibilitatea.

Noi stim ca dansatorilor le plac provocarile! Este motivul pentru care ei revin la fiecare ora in sala de dans cu determinarea de a invata un element nou, o miscare noua si prin dedicare si exersare descopera fericirea stapanirii dansului perfect.

Profita de experienta completa in dans !

La Step Up Dance Center aveti cea mai buna sansa sa descoperiti lumea dansului pentru ca lucram constant in a le oferi copiilor oportunitatea sa paseasca pe scena la spectacole sau sa participe la concursuri nationale, internationale si la nivel mondial. In plus, organizam tabere de vara si participam la workshop-uri nationale si internationale gazduite de nume consacrate din lumea dansului.

Pentru cei care doresc o evolutie personalizata in dans, oferim si ore particulare la care instructorul lucreaza cu un singur copil, concentrandu-se pe individualitatea lui pentru a scoate in evidenta si a dezvolta toate particularitatile personalitatii sale.

Consideram ca dansul dezvolta copiii intr-un fel deosebit, acestia avand ocazia de mici sa invete importanta muncii lor si dedicatia pentru obtinerea reusitelor. De asemenea, faptul ca sunt inconjurati de alti copii extraordinari si motivati, ii ajuta si mai mult sa isi gaseasca drumul potrivit in lumea dansului si sa isi formeze amintiri frumoase pe care le vor purta toata viata. Suntem de parere ca prin dans tinerii pot fi indrumati corect pentru a se bucura de un viitor mai bun, iar copiii din Romania merita sa beneficieze de oportunitatea de a excela si a se dezvolta armonios.

Va incurajam sa va alaturati comunitatii Step Up Dance Center, unde veti gasi un colectiv de dansatori motivati si muncitori, indrumati de instructori experimentati si dedicati.

Str Dacia nr. 2, Cluj-Napoca
Luni - Vineri: 14.00 - 20.30
+40 744 188 335
stepupdancecluj@gmail.com

    Sunt de acord cu politica de prelucrare a datelor în conformitate cu GDPR

    In cadrul scolii noastre de dans, oferim urmatoarele variante de cursuri de dans copii Cluj:

    Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

    Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro